Проблема відсутності системного репутаці-йного менеджменту на підприємствах України - Дерев’янко, Олена Георгіївна (My University, 2016)
Репутація вітчизняних підприємств формується здебільшого спонтанно, ситуативно. Причина проблеми — орієнтація переважної частини українського бізнесу, власників і менеджменту підприємств на досягнення короткострокових цілей, а репутація працює у довгостроковій перспективі, оскільки вона є стратегічним ресурсом. Reputation of Ukrainian enterprises is mainly formed spontaneously, depending on the situation. The reason for the problem is orientation of the majority of Ukrainian business owners and management to achieve short-term goals. Reputation works over the long term, because it is a strategic resource.
Keywords: репутація вітчизняних підприємств; сучасні технології управління репутацією; продуктовий PR; функціональний (оцінювання процесів менеджменту); результатний безпосередньо оцінювання сформованої репутації — довіри); the reputation of domestic enterprises; modern technology reputation management; grocery PR; functional (evaluation of management processes); resulting directly assess the reputation — trust)