Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаМихайленко, Владлена МиколаївнаЛитвин, Дар’я Олегівна2020-12-172020-12-172018Нєміріч, О. В. Поліпшення якості шоколадного брауні шляхом використання безглютенової сировини / О. В. Нєміріч, В. М. Михайленко, Д. О. Литвин // Science, Research, Development. Technics and Technology, № 3 : monografia pokonferencyjna, 30.03-31.03.2018. – Warszawa : Diamond trading tour, 2018. – P. 27–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32382otherцеліакіякрохмаль тапіокипорошок какао-маслабілий шоколадшоколадне брауніceliac diseasetapioca starchcocoa butter powderwhite chocolatechocolate brownieкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПоліпшення якості шоколадного брауні шляхом використання безглютенової сировиниThesis