Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності підприємств споживчої кооперації - Кравчук, Галина Олександрівна (My University, 2004)
Дисертаційна робота присвячена розробці теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності підприємств споживчої кооперації із впровадженням інструментів маркетингу, концептуальних маркетингових підходів та заходів конкурентної боротьби. The dissertation is devoted to working out of the theoretical propositions and practical recommendations concerning the ensuring of competitive ability of cooked meats manufacturers with the introduction of marketing devices conceptual approaches and competitive struggle methods.
Keywords: споживча кооперація; прогнозування виробництва; досьє виробника; концепція маркетингу; конкурентоспроможність підприємств; конкурентоспроможність товарів; моніторинг підприємств; моніторинг товарів; consumer cooperatives; marketing concept; competitiveness of enterprises; competitiveness of goods; monitoring; monitoring of goods dossier manufacturer; product dossier; competitive position