Удосконалення процесів інвестування відтворення основних засобів виробництва на підприємствах - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2008)
Розглядаються шляхи удосконалення процесів інвестування відтворення основних засобів виробництва з різних джерел. The ways of improving of processes of investing of fixed assets of production reproduction are examined.
Keywords: інвестування; амортизація; відтворення; investment; reproduction; amortization; кафедра маркетингу