Система тренувань гравців в настільний теніс на основі програмованого навчання - Лавор, Ніна Леонтіївна (My University, 2014)
Одним із самих популярних видів спортивної діяльності, як в нашій державі, так і за кордоном є настільний теніс. Формування олімпійського резерву та майстрів із даного виду спорту відбувається в спортивних школах та ВУЗах. І якщо в спортивній школі існує фіксована система тренувань гравців, то в навчальних закладах спортивне тренування характеризується глибоким індивідуалізмом гравців та вибором спеціальних методів тренування. One of the most popular types of sporting activities, both in our country and abroad is table tennis. formation of the Olympic reserve and masters of the sport takes place in schools and sports Universities. And if the sports school system, there is a fixed training players, in schools sports training is characterized by deep individualism players and a choice of special methods of training.
Keywords: теніс; теннис; tennis; кафедра фізичного виховання