Дослідження процесу та модернізація машини для нанесення плівки на таблетки - Сук, О.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2014)
У роботі обрано метод нанесення плівкового покриття за допомогою апарата з псевдозрідженим шаром (ПШ). The work chosen method of applying film coating using a fluid bed apparatus (RV).
Keywords: модернізація машини; таблетки; нанесення плівки; modernization of the machine; tablets; causing the film; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв