Виділення препарату β-фруктофуранозидази з біомаси дріжджів Saccharomyces cerevisiae - Бобрівник, Леонід Дем'янович; Мірошников, Олег Миколайович; Майко, І. І.; Малінова, Наталія Яковлівна (My University, 1999)
Розроблено більш вдосконалена технологія виділення препарату β-фруктофуранозиданзи з біомаси дріжджів Saccharomyces cerevisiae.

The more advanced the technology selection drug β-fruktofuranozydanzy biomass yeast Saccharomyces cerevisiae.
Keywords: методика виділення препарату β-фруктофуранозидази; method of selection of the drug β-fructofuranosidase; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів