Модифікований ACO алгоритм побудови календарного плану виконання договорів - Олійник, Ганна Вікторівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2017)
Запропоновано модифікований ACO (antcolonyoptimization)алгоритм для вирішення задачі побудови календарного плану виконання договорів для підприємств, діяльність яких пов’язана знаданням послуг. Використання наведеного алгоритму дозволяєпідвищити ефективність та мінімізувати час для її розв’язання. The modified ACO (antcolonyoptimization) algorithm is proposed for solving the task of constructing a calendar plan for the implementation of contracts for enterprises whose activities are related to the knowledge of services. Using the above algorithm allows you to increase efficiency and minimize the time to solve it.
Keywords: планування виконання договорів; математичне моделювання; генетичний алгоритм; contract planning; mathematical modeling; genetic algorithm; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки