Самбук "Український" (Деклараційний патент на корисну модель № 134974) - Редько, Олександр Дмитрович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна (My University, 2019)
Самбук, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре кавбузу. Sambuc, which includes applesauce, egg white powder, water, a sweetener, which differs in that its content includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes Kavbuza puree
Keywords: яблучне пюре; сухий яєчний білок; підсолоджувач; глюкозно-фруктозний сироп; кавбуз; applesauce; egg white powder; sweetener; glucose-fructose syrup; kavbuz; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції