Роль, перспективи та місце українознавчих дисциплін у системі вищої технічної освіти в умовах глобалізації - Кобилянський, Євгеній Едуардович (My University, 2012)
У статті досліджуються роль, перспективи та місце українознавчих дисциплін у системі вищої освіти в умовах глобалізації.

This article investigates the role of perspective and place of disciplines in higher education in the context of globalization.
Keywords: освітній простір; educational space; система освіти; українознавчі дисципліни; educational system; Ukrainian discipline; кафедра гуманітарних дисциплін