Газогенерація – безвідходна і автоенергетична технологія утилізації промислових відходів - Осьмак, Олексій Олексійович; Серьогін, Олександр Олександрович (Вінницький національний аграрний університет, 2011)
Робота присвячена розробці технічних рішень організації процесів підготовки, попередньої обробки, газифікації та високоефективної термообробки з високими екологічними показниками різної сировини органічного походження з метою виробництва електричної та теплової енергії. Technical Jobs posvyaschena designing solutions organization processes of preparation, predvarytelnoy data processing, and hazyfykatsyy vыsokoэffektyvnoy termoobrabotky with high raw materials for various indicators of environmentally orhanycheskoho origin with a view to the production of electrical and thermal energy.
Keywords: газифікація; gasification; газогенератор; gas-producer; рослинна біомаса; plant biomass; енергетичний комплекс; energy sector; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; кафедра електропостачання і енергоменеджменту