Кулінченко, Віталій РомановичГаряжа, Володимир Тимофійович2012-10-032012-10-032012Кулінченко, В. Р. Експериментальне дослідження пароутворення в киплячих цукрових розчинах та утфелях / В. Р. Кулінченко, В. Т. Гаряжа // Харчова промисловість. - 2012. - № 16. - С. 143–148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3151Для вивчення механізму кипіння у великому об’ємі в умовах природної циркуляції в цукрових розчинах та утфедях при атмосферкому і зниженому тиску а також для виявлення основних закономірностей та особливостей процесу в цих умовах автори виготовили експериментальну установку, яка дає можливаість вивчати механізм пароутворення та тепловіддачі для виявлення фізичної картини пароцесу і факторів, що визначають його інтенсивність а також визначити вплив просторово-часових та фізичних параметрів бульбашки на коефіцієнт тепловіддачі від гріючої стінки до киплячого цукрового розчину та утфелю.otherкипіннявеликий об'ємцукоррозчинутфелькипениебольшой объемсахаррастворboilinglarge volumesugarsolutionmassecuiteкафедра процесів і апаратів харчових виробництвЕкспериментальне дослідження пароутворення в киплячих цукрових розчинах та утфеляхArticle