Мазур, Любов СергіївнаСавчук, Світлана ВолодимирівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2017-04-252017-04-252016Мазур, Л. Використання екстрактів фіточаїв при виробництві льодяникової карамелі / Л. Мазур, С. Савчук, А. Дорохович // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25089Розглянуто можливість використання фіто чаїв при виробництві карамелі спеціального призначення. Визначено оптимальні умови екстракції фіто чаїв, тривалість та температуру екстрагування. Визначена динамічна в’язкість розчинів з урахуванням кінематичної в’язкості і густини розчинів, також було визначено поверхневий натяг. The possibility of using herbal teas in the production of candy for special purposes. Optimum extraction conditions herbal teas, duration and temperature of extraction. Defined dynamic viscosity solutions based kinematic viscosity and density solutions also defined surface tension.uk-UKкарамельфіточайекстрактв’язкістькарамельна масакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcaramelherbal teaextractviscositycaramel massВикористання екстрактів фіточаїв при виробництві льодяникової карамеліThesis