Використання екстрактів фіточаїв при виробництві льодяникової карамелі - Мазур, Любов Сергіївна; Савчук, Світлана Володимирівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2016)
Розглянуто можливість використання фіто чаїв при виробництві карамелі спеціального призначення. Визначено оптимальні умови екстракції фіто чаїв, тривалість та температуру екстрагування. Визначена динамічна в’язкість розчинів з урахуванням кінематичної в’язкості і густини розчинів, також було визначено поверхневий натяг. The possibility of using herbal teas in the production of candy for special purposes. Optimum extraction conditions herbal teas, duration and temperature of extraction. Defined dynamic viscosity solutions based kinematic viscosity and density solutions also defined surface tension.
Keywords: карамель; фіточай; екстракт; в’язкість; карамельна маса; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; caramel; herbal tea; extract; viscosity; caramel mass