Іванюта, Тетяна Миколаївна2015-05-202015-05-202014Іванюта, Т. М. Аналіз стану кондитерської галузі та виявлення чинників економічної безпеки / Т. М. Іванюта // Формування ринкових відносин в Україні. – К., 2014. – Вип. 12 (163). - С. 99-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20514З розвитком інтеграційних процесів, а також наявністю кризових тенденцій все актуальнішими стають питання пов’язані зі станом економічної безпеки підприємств, що передбачає здатність протистояти небезпекам та загрозам, а також використовувати наявні та потенційні можливості. Виявлення небезпек та можливостей, а також їх врахування дозволить підвищити ефективність управління бізнесом сьогодні та гарантувати розвиток в майбутньому. With the development of integration processes, as well as the crisis becomes more and more urgent issues related to the state of economic security of enterprises, which implies the ability to resist risks and threats, and to use the existing and potential opportunities. Identify threats and opportunities, as well as their accounting duality to increase the efficiency of business management today, and to ensure that development in the future.otherбезпекахарчова промисловістьпідприємствоекономічна безпеказагрозиможливостікондитерська галузьsecurityfood industryenterpriseeconomic securitythreatsopportunitiesconfectionery industryкафедра економіки і праваАналіз стану кондитерської галузі та виявлення чинників економічної безпекиArticle