Управління діяльністю промислових підприємств в процесі інтеграції - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2011)
Статтю присвячено науково-теоретичному обґрунтуванню напрямів удосконалення управління діяльністю промислових підприємств у процесі інтеграції. Удосконалено класифікацію інтегрованих структур управління промислових підприємств. Запропоновано впровадити у діяльність промислових підприємств у процесі інтеграції концепцію контролінгу. The article is devoted the scientifically theoretical ground of directions of improvement of management activity of production enterprises in the process of integration. Classification of computer-integrated structures of management of production enterprises is improved. It is suggested to inculcate in activity of production enterprises in the process of integration conception of control.
Keywords: інтеграція; integration; промислове підприємство; production enterprise; стратегія; strategy; управління; management; кафедра економіки і права