Головачко, Валерій Михайлович2022-08-242022-08-242022Головачко, В. М. Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки та впровадження у виробництво ФГ "Світ м'яса" : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валерій Михайлович Головачко ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2022. – 150 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37913otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівдієтична добавкакаротиноїдиβ-каротинсік гарбузаволоський горіхпаштети в оболонціУдосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки та впровадження у виробництво ФГ "Світ м'яса"