Використання чилерів для рекуперації тепла на пивоварених заводах - Скуйбіда, Євгеній Леонідович; Костюк, Володимир Степанович (My University, 2024)
Серед унікальних різноманітних енергоефективних рішень для промислового охолодження, обігріву та підігріву води із залученням відновлюваних джерел енергії особливе місце займають чилери

Among the unique and diverse energy-efficient solutions for industrial cooling, heating and water heating using renewable energy sources, chillers occupy a special place
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; чилери; рекуперація тепла; пивоварений завод; chillers; heat recovery; brewery