Спосіб виробництва соєвого молока з льоном (Патент на корисну модель № 83990) - Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Ноздрюхіна (Козюля), Інна Володимирівна (My University, 2013)
Патент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва соєвого молока з льоном, що дозволяє, використовуючи новий компонент надати йому підвищеної біологічної і поживної цінності. Utility model patent. At the heart of utility model is the method of soya-based milk and line production that allows using new component to add it heightened biological and nourishing value.
Keywords: соя; трипсин; льон; soya; tripsin; line; кафедра технології зберігання і переробки зерна