Скорик, Костянтин Дмитрович2018-10-032018-10-032005Скорик, К. Д. Контроль гранулометричного складу та оцінка цукру-піску в балах згідно до міжнародних вимог / К. Д. Скорик // Якість цукрових буряків урожаю 2005 року. Шляхи забезпечення эфективної переробки буряків, підвищення якості готової продукції : матеріали науково-технічного семінару. – К. : ИПЦ АЛКОН НАН України, 2005. – С. 43-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28263Проаналізовано вплив гранулометричного складу кристалічного цукру на його якість та основні технологічні прийоми для зменшення вмісту конгломератів. Наведено методику визначення гранулометрії готової продукції. Розглянуто метод комплексної оцінки якості білого цукру в балах. It was analyzed influence of crystal sugar granulometry on its quality and main technological measures to decrease conglomerates content. It is presented method of crystal size distribution of final product. Method was discussed of complex evaluation of white sugar quality in points.uk-UKгранулометричний складконгломератикоефіцієнт нерівномірностісередній розмір кристалівоцінка в балахgranulometryconglomeratescoefficient of variationcrystals mean apertureevaluation in pointsКонтроль гранулометричного складу та оцінка цукру-піску в балах згідно до міжнародних вимогArticle