Аналіз сучасного стану та визначення напрямів удосконалення технології сиркових паст - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Півторацька, Ангеліна Анатоліївна (My University, 2023)
Виробництво сиркових паст, що є джерелом легкозасвоюваного повноцінного молочного білка, вітамінів, мінеральних речовин тощо є основним завданням основ і принципів створення продуктів нового виду із заданою поживною цінністю та високими органолептичними властивостями.
Keywords: сиркові пасти; функціональні молочні продукти; гідролізовані полісахариди; кафедра технології молока і молочних продуктів; hydrolyzed polysaccharides; cottage cheese pastes; functional dairy products