Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаПівторацька, Ангеліна Анатоліївна2023-12-052023-12-052023Аналіз сучасного стану та визначення напрямів удосконалення технології сиркових паст / О. В. Кочубей-Литвиненко, У. Г. Бандура, Т. Г. Осьмак, А. А. Півторацька // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХІ Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. –С. 160-161https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41713Виробництво сиркових паст, що є джерелом легкозасвоюваного повноцінного молочного білка, вітамінів, мінеральних речовин тощо є основним завданням основ і принципів створення продуктів нового виду із заданою поживною цінністю та високими органолептичними властивостями.сиркові пастифункціональні молочні продуктигідролізовані полісахаридикафедра технології молока і молочних продуктівhydrolyzed polysaccharidescottage cheese pastesfunctional dairy productsАналіз сучасного стану та визначення напрямів удосконалення технології сиркових пастThesis