Ковбаса, Володимир МиколайовичМиронова, Наталія ГеннадіївнаКовальов, Олександр ВолодимировичГайдук, В. В.Терлецька, Віта АльбертівнаДячук, Олександра Володимирівна2013-02-052013-02-051996Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. В. Ковальов, В. В. Гайдук, В. А. Терлецька, О. В. Дячук : УкрІНТЕІ. - 1996. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6024У роботі розглянуто зміни білкових речовин сировини в процесі екструзійної обробки. Показана можливість одержання продуктів з високими органолептичними та харчовими властивостями. In this paper we consider the changes of protein substances of raw materials in the process of extrusion processing. The possibility of obtaining products with high organoleptic and nutritional properties.otherбілокекструзіяскладкількістьамінокислотиproteinextrusioncompositionquantityamino acidsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПеретворення білкових речовин в процесі екструзійної обробкиTechnical Report