Перетворення білкових речовин в процесі екструзійної обробки - Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Гайдук, В. В.; Терлецька, Віта Альбертівна; Дячук, Олександра Володимирівна (My University, 1996)
У роботі розглянуто зміни білкових речовин сировини в процесі екструзійної обробки. Показана можливість одержання продуктів з високими органолептичними та харчовими властивостями. In this paper we consider the changes of protein substances of raw materials in the process of extrusion processing. The possibility of obtaining products with high organoleptic and nutritional properties.
Keywords: білок; екструзія; склад; кількість; амінокислоти; protein; extrusion; composition; quantity; amino acids; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів