Іщенко, Тетяна ІванівнаГавриш, Андрій ВолодимировичТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаПодобій, Олена ВалеріївнаКовбасюк, Людмила Миколаївна2015-10-152015-10-152015Патент 101936 України, МПК 23L 1/06 (2006.01), A23L 1/22 (2006.01). Спосіб приготування солодкого фруктового соусу / Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Подобій, О. М. Усатюк, Л. М. Ковбасюк; заявник НУХТ. — № u201502958; заявл. 31.03.2015; опубл. 12.10.2015, Бюл. № 19, 2015 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21713Основною задачею корисної моделі є створення способу приготування солодкого фруктового соусу з підвищеною харчовою та біологічною цінністю і покращеними структурно-механічними властивостями. The main task of the useful model is to develop a method for the preparation of sweet fruit sauce with high nutritional and biological value and improved structural and mechanical properties.uk-UKсолодкі соусиsweet saucesрослинний екстрактherbal extractпорошок кореню левзеї сафроловиднаmaral root powderкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівСпосіб приготування солодкого фруктового соусу (Патент на корисну модель № 101936)Other