Vereshchak, Dmitry2014-05-152014-05-152014Vereschack, D. Fresh Milk Technology. Milk Separation / D. Vereschack // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : програма і матеріали 80-та Ювілейної міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 10-11 квітня 2014 .- К.: НУХТ, 2014. – Ч. 4. - С. 293-294.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14334The fat fraction separates from the skim milk when milk is allowed to stand for 30 to 40 minutes. This is known a `creaming'. The creaming process can be used to remove fat from milk in a more concentrated form.otherтехнологіямолокосепарація молокатехнологиясепарация молокаFresh Milkmilk technologyseparationкафедра іноземних мов професійного спрямуванняFresh Milk Technology. Milk Separation