Проблеми засвоєння орфоепічної мовної норми в іноземних здобувачів освіти - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2022)
У роботі досліджено проблему засвоєння орфоепічної мовної норми в іноземних здобувачів освіти під час вивчення української мови як іноземної. Схарактеризовано найголовніші правила, що стосуються вимови голосних і приголосних звуків, звукосполучень, а також деякі важливих граматичних норми, що викликають труднощі у здобувачів.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; орфоепія; мовна норма; вивчення української мови; orthoepy; language norm