Використання в навчальному процесі інформаційних технологій проектування технологічного обладнання - Штефан, Євгеній Васильович (Штефан, Є. В. Використання в навчальному процесі інформаційних технологій проектування технологічного обаднення / Є. В. Штефан // Нові технології навчання : наук. - метод. зб. - К. : Наук. - метод. центр вищої освіти. - 2004. - спецвипуск - С. 66-69., 2004)
Тематика більшості робіт в курсовому та дипломному проектуванні при підготовці спеціалістів повязано з розгляданням проблеми інтенсифікації та модернізації технологічного обладнання. Вирішення цієї проблеми неможливо без встановлення основних закономірностей термомеханічних і масообмінних процесів. Subject majority of works in the course and diploma the designed in engineering training, involves treating the problems of intensification and modernization of technological equipment. The solution to this problem is impossible without establishing the basic laws of thermo-mechanical and mass transfer processes.
Keywords: навчальний процес; інформаційні технології; технологічне обладнання; learning process; information technology; technological equipment; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв