Дащинська, Ольга АндріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2019-04-202019-04-202015-05Дащинська, О. А. Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів / О. А. Дащинська, О. О. Петруша // Стандартизація, товарознавство та експертиза промислових і продовольчих товарів: тези доповідей всеукраїнської конференції студентів і молодих учених, 18-20 травня 2015 р. – Херсон : ХНТУ, 2015. – С. 54-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29021Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.uk-UKпористістьхарчова продукціяцифрове зображенняфототехнікаporosityfoostuffdigital imagephotographic equipmentкафедра експертизи харчових продуктівВикористання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктівThesis