Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів - Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2015)
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
Keywords: пористість; харчова продукція; цифрове зображення; фототехніка; porosity; foostuff; digital image; photographic equipment; кафедра експертизи харчових продуктів