Розроблення автоматизованої системи керування технологічними процесами виробництва хліба з використанням сценарного підходу - Гончаренко, Борис Миколайович; Кишенько, Василь Дмитрович; Лобок, Олексій Петрович; Кронг (Довженко), Євгенія Володимирівна; Віхрова, Лариса Григорівна (My University, 2016)
Розглянуті підходи до інтенсифікації хлібопекарного виробництва, які забезпечують попит населення України у хлібопекарних виробах.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; хлібопекарське виробництво; інформаційні технології; автоматизація виробництва; сценарний підхід; scenario approach; production automation; bakery production