Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичДунець, Марина СергіївнаГодунко, Євген Васильович2012-11-012012-11-012012Патент на корисну модель № 66629 UA, МПК A23L 1/22 (2006.01). Січений напівфабрикат / Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Дунець М. С., Годунко Є. В. – № u201107846 ; заяв. 22.06.2011 ; опубл. 11.01.2012 ; Бюл. № 1 2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3418Розроблено січений напівфабрикат, що включає куряче м’ясо, сухе молоко, кухонну сіль, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту, перець духмяний, сухарі панірувальні та воду, який відрізняється тим, що додатково містить каппа-карагенан 0,3-0,34 %, камідь гуара 0,30-0,33 %, пшеничну клейковину 0,30-0,33 % та суху молочну виворотку 0,9-0,1%.Designed chopped semifinished product including chicken meat, milk powder, table salt, white bread, onion, pimento, bread crumbs and water, characterized in that it further comprises kappa-carrageenan 0,3-0,34% guar gum 0 30-0,33%, wheat gluten and 0,30-0,33% dry milk 0,9-0,1%.otherсічений напівфабрикатchopped semifinished productкуряче м’ясокаппа-карагенанкамідь гуарапшенична клейковина та суха молочна вивороткаchicken meatkappa-carrageenanguar gumwheat gluten and dry milkкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСічений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 66629)Technical Report