Математичне моделювання нестаціонарних об’єктів при забезпеченні інваріантності систем автоматичного керування - Гончаренко, Борис Миколайович; Сільвестров, Антон Миколайович; Коновалов, Константин Владимирович (My University, 2008)
Розглянутий вплив точності математичної моделі об’єкта на виконання умов автономності і оптимальності системи автоматичного керування. Considered the influence of the accuracy of the mathematical model of the object to the conditions of autonomy and optimal automatic control.
Keywords: математична модель; система автоматичного керування; точність; нестаціонарність; інваріантність; mathematical model; system of the automatic control; precision; nestatsionarnist; invariance; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки