Нелінійний статистичний аналіз процесів брагоректифікації - Смітюх, Ярослав Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2006)
В статті розглянуто нелінійний статистичний аналіз процесів брагоректифікації. The article deals with statistical analysis of nonlinear processes brahorektyfikatsiyi.
Keywords: брагоректифікація; статистичний аналіз; brahorektyfikatsiya; statistical Analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка