Кушнір, Людмила МиколаївнаНауменко, Ксенія АндріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2016-09-302016-09-302016Кушнір, Л. М. Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення / Л. М. Кушнір, К. А. Науменко, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24286Коньяк відносяться до міцних алкогольних напоїв з білих сортів винограду, що має янтарно-золотистий колір. На прилавках магазинів представлені коньяки різних торгових марок, але багато з них дуже часто є низької якості. Brandy relating to alcoholic beverages from white grapes, which has a golden amber color. The stores are brandies of different brands, but many of them are often of poor quality.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівфальсифікація коньякуміцні алкогольні напоїдослідження кольору коньяківfalsification of cognachard alcoholresearch cognac colorАналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявленняOther