Пешук, Людмила ВасилівнаІщенко, Віра МиколаївнаШтик, Ірина ІванівнаІванова, Тетяна Миколаївна2015-05-262015-05-262015Патент 97557 UA, МПК А23І. 1/31 (2006.01). Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана / Пешук Л. В., Іщенко В. М., Штик І. І., Іванова Т. М. ; заявник НУХТ. — № u201409776 ; заявл. 05.09.2014 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6 2015.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20748Основною задачею корисної моделі є розроблення композиції напівфабрикату дрібношматкового охолодженого з м'яса дикого кабана з метою розширення асортименту та використання нетрадиційної м'ясної сировини. The main objective is to develop useful models compositions semi dribnoshmatkovoho chilled meat of wild boar to expand the assortment and the use of alternative raw meat.otherм’ясонапівфабрикатишприцюваннямолочна кислотаспеціїmeatsemi-finished productsinjectinglactic acidspicesкафедра харчової хіміїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана (Патент на корисну модель № 97557)Other