Лісовий, Микола ОлександровичПархоменко, Анастасія МихайлівнаМукоїд, Роман Миколайович2024-04-292024-04-292019Лісовий, М. Дослідження хімічного складу насіння канабісу, його лікувальних властивостей та вплив на органолептичні показники готового пива / М. Лісовий, А. Пархоменко, Р. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті ׃ матеріали 85-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 291.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42976Пивоваріння не стоїть на місці — за останній час з’явилися нові різновиди пива. Наприклад, конопляне пиво, обсяги якого з кожним роком зростає. Розроблення технології приготування пива з додаванням плодів канабісу є актуальною проблемою, вирішення якої дозволить отримати натуральний продукт бродіння, розширити асортимент з високою біологічною цінністюBrewing does not stand still - recently new types of beer have appeared. For example, hemp beer, the volume of which is growing every year. The development of beer brewing technology with the addition of cannabis fruits is an urgent problem, the solution of which will allow obtaining a natural product of fermentation, expanding the assortment with high biological valueukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивоканабісконоплясуслокип’ятінняbeercannabishempwortboilingДослідження хімічного складу насіння канабісу, його лікувальних властивостей та вплив на органолептичні показники готового пиваThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484