Гнилоквас, Віталій ПавловичТеличкун, Володимир ІвановичЧепелюк, Олена ОлександрівнаТеличкун, Юлія Станіславівна2013-03-012013-03-012008Зміна еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміна швидкостей при екструдуванні дріжджевого тіста / В. П. Гнилоквас, В. І. Теличкун, О. О. Чепелюк, Ю. С. Теличкун // Наукові праці НУХТ. – Київ : НУХТ, 2008. - № 25, Ч. 2. – С. 78-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6634Робота присвячена вивченню процесу екструзії дріжджового тіста. Досліджено зміну еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміну швидкостей при екструдуванні дріжджового тіста. Встановлено, що збільшення еквівалентних дотичних напружень призводить до зменшення швидкості.otherтістоекструзіяматематичне моделюваннянапруженняшвидкістьгеометріяформувальний каналтестоэкструзияматематическое моделированиенапряжениескоростьгеометрияформовочный каналdoughextrusionmathematical modelingstressspeedgeometryforming canalкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЗміна еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміна швидкостей при екструдуванні дріжджевого тістаArticle