Кеда, Анжела СергіївнаСидор, Василь МихайловичКарповець, Петро МакаровичKarpovets, PetroГригор'єва, Любов ІванівнаGrigorieva, Lyubov2016-09-292016-09-292016Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів / А. С. Кеда, В. М. Сидор, П. М. Карповець, Л. І. Григор’єва // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24269Питання безпеки харчових продуктів є актуальним для всіх країн світу. Безпечність харчових продуктів є одним з основним факторів збереження здоров’я та благополуччя населення. The issue of food safety is important for all countries. Food safety is a major factor in maintaining the health and well-being of the population.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктіввітчизняне законодавствоєвропейське законодавствобезпека харчових продуктівnational legislationeuropean legislationfood safetyАдаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктівOther