Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів - Кеда, Анжела Сергіївна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Karpovets, Petro; Григор'єва, Любов Іванівна; Grigorieva, Lyubov (My University, 2016)
Питання безпеки харчових продуктів є актуальним для всіх країн світу. Безпечність харчових продуктів є одним з основним факторів збереження здоров’я та благополуччя населення. The issue of food safety is important for all countries. Food safety is a major factor in maintaining the health and well-being of the population.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; вітчизняне законодавство; європейське законодавство; безпека харчових продуктів; national legislation; european legislation; food safety