Вплив антиоксидантів на ОВ-перетворення гідроскикоричних кислот та їх роль у формуванні забарвлення рожевих виноматеріалів - Скорченко, Марія Вікторівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2012)
В процесі виготовлення рожевих столових вин фенольні речовини винограду піддаються значним перетворенням під дією оксидаз. З групи фенольних сполук фенолкислоти можуть слугувати критерієм окисненості, завдяки зміні кольору залежно від їх хімічного стану. During production rose table wine grape phenolic substances exposed to a significant transformation under oxidase. Of the group of phenolic compounds fenolkysloty can serve as a criterion okysnenosti by changing color. Depending on their chemical state.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; антиоксиданти; аскорбінова кислота; танін; глутвтіон дріжджів; antioxidants; ascorbic acid; tannin; glutathione yeast