Технологічні особливості виробництва біодизельного пального з рослинних олій - Сухенко, Юрій Григорович; Сухенко, Владислав Юрійович; Марцинкевич, Леся Валентинівна; Твердохліб, О. О. (My University, 2008)
Досліджено вплив якості сировини, кількості метанолу та каталізатора на якість проходження реакції переестерифікації. Негативний вплив збільшеної вологості в неочищений маслах і її вплив на проходження реакції.
Keywords: біодизель; метанол; переестерифікація; biodiesel; methanol; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв