Шейна, Ігор ОлександровичКузьмін, Олег ВолодимировичЛитовченко, Олександр Михайлович2025-01-222024Шейна, І. О. Якість напоїв на основі кавозамінників / І. О. Шейна, О. В. Кузьмін, О. М. Литовченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 170.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46541У дослідженні розглянуто якість напоїв на основі кавозамінників, що дозволяють задовольнити потреби чутливих до кофеїну споживачів, зберігаючи традиційний кавовий смак і підвищуючи харчову цінність продукціїThe study investigates the quality of beverages based on coffee substitutes, highlighting their potential to meet the needs of caffeine-sensitive consumers while maintaining traditional coffee flavors and enhancing nutritional benefitsukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкавозамінникиcoffee substitutesантиоксидантні властивостіantioxidant propertiesбезкофеїнові напоїcaffeine-free beveragesальтернативна сировинаalternative raw materialsресторанні технологіїrestaurant technologiesЯкість напоїв на основі кавозамінниківThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684