Якість напоїв на основі кавозамінників - Шейна, Ігор Олександрович; Кузьмін, Олег Володимирович; Литовченко, Олександр Михайлович (My University, 2024)
У дослідженні розглянуто якість напоїв на основі кавозамінників, що дозволяють задовольнити потреби чутливих до кофеїну споживачів, зберігаючи традиційний кавовий смак і підвищуючи харчову цінність продукції

The study investigates the quality of beverages based on coffee substitutes, highlighting their potential to meet the needs of caffeine-sensitive consumers while maintaining traditional coffee flavors and enhancing nutritional benefits
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кофеїн; caffeine; антиоксидантні властивості; antioxidant properties; безкофеїнові напої; caffeine-free beverages; потреби споживачів