Гідробіологічний аналіз аеробного активного мулу - Красінько, Вікторія Олегівна (My University, 2012)
Наведено характеристики аеробного активного мулу. Розглянуто основні групи мікроорганізмів та інших гідробіонтів, що входять до складу аеробного активного мулу та їх реакцію на зміну умов середовища.

Characteristics of aerobic activated sludge. The main groups of microorganisms and other aquatic organisms, comprising aerobic activated sludge and their response to changing environmental conditions.
Keywords: гідробіонти; активний мул; aquatic; activated sludge; кафедра біотехнології і мікробіології