Інтеграція активів в процесі реалізації вертикальних інтеграційних процесів підприємства - Ганущак-Єфіменко, Людмила Михайлівна (My University, 2011)
У статті викладено результати досліджень у сфері розвитку інтеграційних процесів підприємств, проаналізовано міжнародний досвід інтеграційних процесів підприємств, та визначено основні спонукальні мотиви для інтеграції активів підприємств.
Keywords: інтеграційний процес; вертикальна інтеграція; консолідація активів; integration proces; vertical integration; кафедра міжнародної економіки