Дослідження процесів кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів роботи обладнання - Вересоцький, Юрій Іванович; Бабко, Євген Миколайович; Ященко, Я. О. (My University, 2014)
З метою забезпечення високої якості та продуктивності при виробництві сухої молочної сироватки на етапі кристалізації в процесі виробництва використовують станції охолодження ВОУ-3 та кристалізатори згущеної сироватки СК 12-5.
Keywords: молочна сироватка; обладнання; кристалізація; молочная сыворотка; кристаллизация; оборудование; whey; equipment; crystallization; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування