Вересоцький, Юрій ІвановичБабко, Євген МиколайовичЯщенко, Я. О.2014-11-132014-11-132014Вересоцький, Ю. І. Дослідження процесів кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів роботи обладнання / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, Я. О. Ященко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 423.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18259З метою забезпечення високої якості та продуктивності при виробництві сухої молочної сироватки на етапі кристалізації в процесі виробництва використовують станції охолодження ВОУ-3 та кристалізатори згущеної сироватки СК 12-5.otherмолочна сироваткаобладнаннякристалізаціямолочная сывороткакристаллизацияоборудованиеwheyequipmentcrystallizationкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження процесів кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів роботи обладнанняThesis