Вивчення динаміки виходу антаксону з полімерної композиції - Мазур, Лариса Михайлівна (My University, 2003)
Вивчено динаміку вивільнення антаксону із поліуретанової композиції в фізіологічний розчинinvitro.Показано, що включення полі-N- вінілпіролідонув полімерну композицію привело до більш повного виходу лікарського препарату. The kinetics of antaxone (naltrexone) release from a polyurethane composition into a physiological solution has been studied in vitro. The introduction of poly-N-vinylpyrrolidone in a polymer composition to cause the complete let out of a medicinal substance has been shown.
Keywords: наркотична залежність; drug addiction; катехоламін; catecholamine; поліуретанові композиції; polyurethane compositions; кафедра харчової хімії