Інноваційні аспекти реалізації стратегічного планування економічного розвитку - Кулинич, Юрій Михайлович (My University, 2013)
Розроблено модель переходу на інтенсивний тип розвитку. Сформовано варіанти економічного розвитку молочних підприємств у стратегічній перспективі.
Keywords: стратегічне планування підприємства; економічний розвиток; кафедра фінансів