Прибильський, Віталій ЛеонідовичНаливайко, Клавдія ФедорівнаРоманова, Зоряна МиколаївнаБондар, Микола Васильович2012-12-192012-12-192011Технології ферментованих напоїв на основі меду / В. Л. Прибильський, К. Ф. Наливайко, З. М. Романова, М. В. Бондар // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. - 2011. - С. 25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4662Пропонується розроблення технології трьох груп кодових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. За зовнішнім виглядом напої поділяють на прозорі і замутнені; за способом оброблення безалкогольні та слабоалкогольні напої поділяють на фільтровані (сепаровані) і нефільтровaні (несепаровані), фільтровані (сепаровані) — на пастеризовані та непастеризовані, нефільтровані (несепаровані) — на освітлені та неосвітлені. A developing technology of three groups of code fermented beverages: soft, soft and alcoholic. In appearance beverages are divided into transparent and turbidity, by way of handling non-alcoholic and alcoholic beverages are divided into filter (separated) and filtrovani (neseparovani), filtered (separated) - on pasteurized or-zneplidneni and unpasteurized, unfiltered (neseparovani) - the highlight and illuminated.otherферментовані напоїfermented beveragesмедтехнологіядріжджіhoneytechnologyyeastкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТехнології ферментованих напоїв на основі медуArticle