Дослідження та синтез оптимальних регуляторів для систем автоматизації технологічних комплексів неперервного типу - Луцька, Наталія Миколаївна (My University, 2006)
Розроблено функціональну структуру для реалізації алгоритмів оптимальних регуляторів, що включає структуру з переключенням та інтелектуальну підсистему підтримки прийняття рішень. Розроблено віртуальний лабораторний стенд для моделювання систем з оптимальними регуляторами та вивчення їх особливостей.
Keywords: математичне моделювання; технологічний комплекс; оптимальні регулятори; робастні регулятори; робастные регуляторы; математическое моделирование; технологический комплекс; оптимальные регуляторы; robust regulators; mathematical modeling; technological complex; optimum regulators; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка