Рябкова, Надія ВолодимирівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаТерлецька, Віта АльбертівнаІщенко, Тетяна Іванівна2013-09-232013-09-232009Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба / Н. В. Рябкова, Н. О. Фалендиш, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 254.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9850Проведено дослідження з визначення показників якості екструдованого житнього борошна. В роботі досліджено вплив екструдованого житнього борошна на показники якості тіста та хліба. Встановлено оптимальне дозування екструдованого борошна при замісі тіста. The research on the measurement of the quality of the extruded rye flour. The influence of extruded rye flour on quality of dough and bread. The optimal dosing of extruded flour with kneading the dough.otherекструзіяліпідинабуханнябілкихлібextrusionlipidsswellingproteinsbreadкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хлібаThesis