Сучасні методи управління колективом туристичного підприємства - Осітнянко, Дар’я Олексіївна; Танасійчук, Олег Юрійович (My University, 2018)
У сучасних умовах відбуваються трансформації, які вимагають зміни підходу до управління персоналом від етапу його відбору до підвищення кваліфікації та оптимізації його як стратегічного ресурсу.
Keywords: методи управління; колектив; туристичне підприємство; management methods; collective; tourist enterprise; кафедра туристичного та готельного бізнесу