Актуальні способи водопідготовки для підприємств з виробництва алкогольних напоїв - Олійник, Світлана Іванівна; Целінський, Владислав Петрович (My University, 2024)
Наведено характеристику про основні способи водопідготовки, які використовують лікеро-горілчані підприємства для отримання підготовленої води високої якості

The main methods of water preparation used by liquor and vodka plants to obtain high-quality prepared water are described
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; liquor-vodka production; водопідготовка; water treatment; фільтрування; filtration; пом'якшення; softening; демінералізація; demineralization; знезараження; decontamination; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства