Білоус, Марина Андріївна2022-04-192022-04-192022Білоус, М. А. Проект технічного переоснащення цеху № 7 ТОВ «Київхліб» з розширенням асортименту виробів та вдосконаленням технології їх виготовлення : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Андріївна Білоус ; наук. керівник Віра Гаврилівна Юрчак. – Київ, 2022. – 80 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37216кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпіч ГОСТОЛхліб «Білозірський»хліб «Київський»плетінкапіч ППППроект технічного переоснащення цеху № 7 ТОВ «Київхліб» з розширенням асортименту виробів та вдосконаленням технології їх виготовленняOther