Гонта, Ігор АнатолійовичГіджеліцький, Віталій МиколайовичМаксименко, Ірина Фаддеївна2016-09-232016-09-232014Гонта, І. А. Перехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукції / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, І. Ф. Максименко // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 89-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24180У публікації наведена інформація щодо термодинамічних і енергетичних параметрів зневоднення овочевих культур за вакуумування оброблюваних середовищ. The article presents information regarding the thermodynamic features of the processes of dehydration vegetable- fruit products.uk-UKтермодинамікарівновагаперехідний процесequilibriumtransientthermodynamicкафедра мехатроніки та пакувальної технікиПерехідні процеси в вакуумних технологіях стабілізації продукціїArticle